Frokostseminar - Hvorfor din Smarttelefon ikke er sikrere enn en Internet of Things (IoT) enhet!

1.Vidar Sandland – Seniorrådgiver i NorSIS

Vidar startet sin utdanning i forsvaret som 16 åring. Han har siden da jobbet med IT og informasjonssikkerhet.

I forsvaret arbeidet han med utvikling og testing av forsvarets taktiske kommunikasjonssystemer. I tillegg til Hærens tekniske fagskole har han tatt flere videreutdanninger innen informasjonssikkerhet.

Siden 1998 har han jobbet strategisk og operativt med sikkerhet i flere store norske og internasjonale selskap.

 

NorSIS demonstrerer i videoen live hvordan din mobiltelefon kan bli hacket. Du vil også få en del tips og triks til hvordan man best kan beskytte seg.

2. Jon Fredrik Baksaas – Rådgiver for Rosberg System

Med erfaring som styreleder I GSMA og 13 år som toppsjef i Telenor som han ledet til å bli verdens 6 største teleoperatør på mobiltelefoni, har Jon Fredrik Baksaas god innsikt i hvordan utviklingen har vært i Telecom industrien.

 

Baksaas deler i videoen sine erfaringer og vurderinger i forhold til sikkerhet og behovet næringslivet har for å beskytte seg mot industrispionasje.

3. Odd Helge Rosberg – CTO i Rosberg System

I mange år har Odd Helge Rosberg forsket på sårbarheter innenfor mobil sikkerhet, og han har 5 patenter innenfor området. Han var også en av ekspertene Aftenposten benyttet i forbindelse med sine artikler om IMSI fangere.

 

Rosberg belyser i videoen trusselbildet vedrørende infeksjon av modem og bruk av IMSI fanger samt avlytting av samtaler via SS7.

4. Tore Larsen Orderløkken – VP Security, Quality & Risk Management i EVRY Norge

Tore Larsen Orderløkken har vært sikkerhetsdirektør i EVRY i to år, tidligere har han vært Administrerende direktør i NorSIS i over åtte år, ledet Center of Excellence Information Security i Telenor. I tillegg har 15 år i forsvaret gitt Orderløkken en allsidig sikkerhetsbakgrunn.

 

Orderløkken belyse i videoen hvordan man kan skape en helhet i beskyttelsen av Smarttelefoner.

© 2016 -2019 Rosberg  AS.                                         www.rosberg.com          Kaien 11 NO4250 Kopervik Norway

  • LinkedIn - Black Circle